Taxichauffeur ingesloten voor toe-eigenen mobiel klant
10 Oct 2015, 15:44
foto


Taxichauffeur Ricardo C. is door de politie van Santodorp aangehouden nadat is gebleken dat hij zich een Blackberry die door een klant in zijn auto was achtergelaten, heeft toegeëigend.

De verdachte heeft de klant Fazia gereden van de Jagernath Lachmonstraat naar haar woning. Toen Fazia thuis aankwam, merkte zij dat haar mobiele telefoon niet te vinden was. Zij belde op het nummer, maar niemand nam op.

Fazia stapte naar de politie en deed aangifte van diefstal van haar telefoon. Het slachtoffer vertelde ook dat zij voor het laatst haar telefoon nog in de taxi had gebruikt. De politie ging voor onderzoek naar de standplaats van de taxichauffeur. Toen hij geconfronteerd werd met het feit dat Fazia haar telefoon in zijn auto was vergeten, gaf hij toe dat toestel na twee dagen te hebben gevonden en deze aan zijn vrouw te hebben afgestaan.

Ricardo is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij is hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld, meldt Public Relations afdeling van de politie.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April