Top40: ‘Locked Away’ nieuwe nummer 1
02 Oct 2015, 19:41
foto


Na vijf weken op de lijst te hebben gestaan, gaat ‘Locked Away’ van R-City en Adam Lavine deze week een plek vooruit. Dat is niet niets, want dat betekent dat dit lied de nieuwe nummer 1 hit is op de Nationale Top40 hitlijst. Op nummer 2 staat Summerthing van Afrojack met Pitbull en Mike Taylor. Het lied maakt een sprong van acht plekken, terwijl Powerful van Major Lazor met Ellie Goulding en Tarrus Riley springt van 6 naar 3.

Taylor Swift is deze week de arrogante nieuweling in de Top40. Bad Blood komt het hoogst nieuw binnen op 20. In de song die, komt uit haar album getiteld 1989, spelen enkele bekende sterren waaronder Selena Gomez, Ellie Goulding en Karlie Kloss. Vorige week kwam hij nieuw binnen op 39, deze week stijgt hij met 18 plekken naar 21 en is hij de knaller van de week.

‘Hula Hoop’ is het tweede succes van Omi, die ook op 17 staat met ‘Chearleader’. ‘Nobody has to know’ van Kranium is als tweede hoogst gestegen van 35 naar 26. De remix ervan met TY Dollarsign komt deze week nieuw binnen op 25. Reggaeartiest Spanglish heeft van dit lied een cover gemaakt. Zijn versie is een mix van Engels en Spaans.

Adika komt deze week ook nieuw binnen. Haar kersvers nummer ‘Work for it’ staat op 37. Justin Bieber doet het goed op de Singles top 100, waar hij met ‘What do you mean’ op de eerste plek staat. Deze lijst is een Nederlandse hitlijst gebaseerd op verkopen van singles en legale downloads. Luister hier naar het volledige Top40 programma.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April