NV Luchthavenbeheer werkt aan economische uitbreiding
29 Aug 2015, 14:26
foto
De Johan Adolf Pengel luchthaven te Zanderij. (Foto: TCT)


Directeur Leshley Winter van NV Luchthavenbeheer heeft minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) voorgehouden dat er geruime tijd gewerkt wordt aan economische uitbreiding op de luchthaven. Er is ook een bijdrage van de regering nodig in diverse onderhandelingen met partners. Minister Rusland heeft vrijdag een bezoek gebracht aan NV Luchthavenbeheer, de operator van de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Winter gaf Rusland te kennen dat er enorm veel potentie in het bedrijf is. Het stafteam, dat overwegend uit jong kader bestaat, heeft bewezen in staat te zijn het bedrijf tot grotere hoogtes te brengen, zei de directeur. De bewindsman kreeg een complete uiteenzetting van de werkzaamheden van de diverse afdelingen op de luchthaven. Rusland werd uitgelegd hoe de operatie gedraaid wordt en welke zaken dringende aandacht nodig hebben.

Rusland zei dat zaken die dringende aanpak behoeven zijn aandacht hebben zoals het tekort aan manschappen bij de brandweer Zanderij. De bewindsman wenst op zeer kort termijn verder geïnformeerd wenst te worden over:
• Kwestie Hollandse Kamp
• Stand van zaken over het 'Certification program'
• Uitwerking plan tot verdere uitbreiding luchthaven.
Na de rondleiding en toelichting door afdelingshoofden, heeft de minister een goed beeld gekregen van het reilen en zeilen van NV Luchthavenbeheer.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March