Intensive Care LH krijgt geld voor beademingsapparatuur
26 Aug 2015, 04:24
foto
Waarnemend algemeen directeur van ’s Lands Hospitaal Bernard Abia, en Akiro Bando, financieel manager van Teikoku Oil Company, na ondertekening van de overeenkomst. (Foto: LH)


De gerenoveerde Intensive Care van het ’s Lands Hospitaal (LH) wordt met de donatie van Euro 48.870 van Teikoku Oil Company voorzien van beademingsapparatuur. De overeenkomst daartoe is gisteren door Akiro Bando, financieel manager van de onderneming, en de waarnemend algemeen directeur van ’s Lands Hospitaal Bernard Abia, ondertekend.

“De Intensive Care is heel belangrijk voor het ziekenhuis. Een groot deel van onze patiënten die deze zorg nu nodig heeft, moet naar een ander ziekenhuis vervoerd worden. Dit, door gebrek aan goede accommodatie en moderne apparatuur”, vertelt Abia. Door de aanschaf van het nodige apparatuur en de renovatie van de afdeling kan het ziekenhuis binnenkort de benodigde zorg geven aan haar patiënten, benadrukt de voorlichting van het LH.

De verbouwing van de nieuwe Intensive Care afdeling begon in oktober 2014, met ondersteuning van de Staatsolie Foundation for Community Development. In de eerste fase van het project is het ziekenhuis verbouwd en in fase twee wordt de inrichting aangepakt.

Bij de ondertekening van de overeenkomst tussen 's Lands Hospitaal en Teikoku Oil Company waren ook de medisch directeur Soenita Nannan Panday-Gopising en de verpleegkundig directeur Henna Samson aanwezig.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April