Lijk Dance hall artiest Blaka Champa opgevist
24 Aug 2015, 13:16
foto
Het ontzielde lichaam van Marciano Bron is geborgen. (Foto: Ala-D Media)


Dance Hall artiest Marciano Bron, beter bekend als Blaka Champa, is niet meer. Zijn lijk is vanmorgen omstreeks 8 uur opgevist uit de Marowijnerivier. De 34-jarige artiest was samen met 12 anderen zondagochtend vroeg op weg naar Frans-Guyana voor een optreden.

De boot waarin Bron zat, botste tegen een andere motorboot en brak in tweeën. De andere passagiers wisten zich met hulp van anderen in veiligheid te brengen. Van Blaka Champa was er tot dan geen enkel spoor. De politie van Albina was samen met Franse militairen een zoektocht gestart.

Het lijk van Bron is zo’n 500 meter verwijderd van de plek waar het ongeluk heeft plaatsgehad, opgevist. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot afgestaan aan de nabestaanden, meldt de Public Relations van de politie.

Onderzoek heeft uitgewezen dat geen van de passagiers een zwemvest aanhad. De politie doet een dringend beroep op boothouders om erop toe te zien dat passagiers de bij regel vastgestelde zwemvesten aandoen bij de oversteek.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April