First lady lovend over ‘de mooiste vrouw’
02 Jul 2015, 14:32
foto
First Lady Ingrid Bouterse-Waldring luistert naar 'de mooiste vrouw' terwijl Damaru met spanning afwacht.


First lady Ingrid Bouterse-Waldring vindt ‘de mooiste vrouw’ de moeite waard. Zij mocht vandaag het lied, van de hand van de president Desi Bouterse en gezongen door Damaru (Dino Canterburg) beluisteren. Damaru is vandaag 29 geworden en vindt het een mooie dag om het lied te presenteren.

De echtgenote van de president vindt dat Damaru erin is geslaagd om dit lied met het juiste gevoel te vertolken. De mooiste vrouw is behalve voor de first lady ook voor alle vrouwen en moeders in Suriname geschreven. De president vindt zijn wederhelft de mooiste vrouw. Dit heeft hij verwoord in de tekst. Op haar beurt vindt de first lady de president ‘ook de mooiste man’.

‘De mooiste vrouw’ moet volgens de artiest binnen enkele weken een hit worden in Suriname. Het lied gaat over een waardige vrouw die haar rol als vrouw en moeder vervult, zegt Damaru. Hij is ongeveer twee maanden bezig geweest met de voorbereiding, arrangement en de opname. Het genre van dit lied een mix van reggae en pop. Damaru zal het lied naar alle radiostations sturen. Het nummer is vanaf nu ook te downloaden via Starnieuws.

Astra de Drie
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April