Joyce Uden op wereldcongres Lions geïnstalleerd
01 Jul 2015, 02:21
foto
District Governor Joyce Uden met haar echtgenoot Jack. Rechts de nieuwe Lions wereldpresident Jitsuhiro Yamada met zijn echtgenote.


Op het wereldcongres van de Lions in Honolulu, Hawaï, is Joyce Uden geïnstalleerd als District Governor van Lions International voor District 60A (Suriname, Guyana en Trinidad & Tobago). De installatie vond plaats ten overstaan van 18.000 Lions uit de hele wereld in een immense congreshal.

Uden werd drie jaar geleden gekozen als 2nd vice District Governor en vervolgens als 1st vice District Governor. Op 08 mei werd Uden in Lions District Conferentie in Jamaica definitief gekozen als District Governor voor 2015-2016. Er is een enorme voorbereiding en inzet geweest om het zover te kunnen schoppen in de wereldorganisatie.

Tijdens een plechtige ceremonie werd Uden samen met de overige District Governors uit de verschillende delen van de wereld na de belofte afgelegd te hebben, beëdigd.
De activiteiten rond de wereldconferentie hebben geduurd van 23 juni tot en met 30 juni met trainingen, workshops en instructiebijeenkomsten. Joyce Uden en haar echtgenoot keren 3 juli terug naar Suriname. Dan begint het werk van de nieuwe District Governor in de regio.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April