Vijfde T-shirt Dierenbescherming op Moederdag te koop
06 May 2015, 04:27
foto


Het vijfde ontwerp van het nieuwste T-shirt van Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) wordt met Moederdag gepresenteerd. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse Moederdag taartenverkoop. Het T-shirt project wordt uitgevoerd samen met Readytex.

‘Always by your side’ is de toepasselijke tekst op het T-shirt, met een print van mensen- en dierenvoetafdrukken die zij aan zij, de wereld lijken rond te gaan. Net als moeder en kind hebben ook ‘mens-baasje’ en huisdier meestal een heel bijzondere band, zegt de organisatie in een persbericht. Met de aankoop van zo een T-shirt wordt het bijzondere werk ondersteund dat de DBS dagelijks verzet voor het Surinaamse dier.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de DBS is het geven van voorlichting. Dit omdat veel van de verwaarlozingsgevallen voortkomen uit onwetendheid. Ook belangrijk is het tijdelijk opvangen van honden en katten in het asiel. Daar krijgen de dieren behalve eten en drinken ook de nodige medische zorg. Het is nou eenmaal zo dat er in Suriname helaas veel honden en katten ronddwalen die geen veilig onderkomen hebben, nauwelijks iets te eten hebben, en die er daardoor heel slecht aan toe zijn, zegt DBS.

De Moederdag taartenverkoop van de Stichting Dierenbescherming Suriname wordt gehouden op zaterdag 9 mei van 9:00 - 13:00 uur bij Choi’s Noord. De T-shirts zijn vanaf 11 mei tevens te koop bij Readytex aan de Maagdenstraat 44-48.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April