NiCoPa 2015 trekt duizenden bezoekers
19 Apr 2015, 16:35
foto
De NiCoPa Rally is zaterdagavond in Nickerie begonnen.


77 equipes hebben meegedaan aan de NiCoPa Rally 2015, die zaterdag in Nieuw Nickerie precies om 20.01 uur is begonnen. De rally wordt na dertien uur rijden door de straten van Nickerie, Coronie en Paramaribo in twee dagen tijd, vandaag beëindigd aan de Kochstraat. Volgens Rick Schuitemaker, hoofduitzetter van de rally, loopt alles tot nu toe heel vlot. Hij vindt de medewerking van de politie heel goed, zelfs geweldig.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh mocht het eerste voertuig afvlaggen. Naast fanatieke rallyrijders zijn er ook velen die voor de gezelligheid meedoen en vooral willen genieten van het evenement.
Duizenden mensen waren getuige van de 11e editie van de NiCoPa Rally vanuit het Brassaplein in Nieuw Nickerie. Onder de deelnemers zijn er vijftien equipes van Nickerie. Alle horeca zaken hebben goed zaken kunnen doen.

De activiteiten zijn vrijdagmiddag begonnen. De NiCoPa-vlam op het Brassaplein werd aangestoken door Joeloemsingh. Eerder op de middag heeft CIC kinderspelen gehouden op de banen van de Nickerie Tennis Club met kinderen van de twee kindertehuizen, Open Poort en huize Gaitrie. In de avonduren hebben de Lions samen met CIC een braderie gehouden. Tegen 22.00u 's avonds is ook het OZON tennistoernooi afgesloten.
De SARK, CIC en de Lions zijn erg tevreden over het verloop van de activiteiten.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April