Structuren PL keuren voordracht kandidaten goed
29 Mar 2015, 16:00
foto
Partijleider Paul Somohardjo tijdens de partijraadsvergadering vandaag.


Structuren van de Pertjajah Luhur (PL) hebben zojuist algehele goedkeuring gegeven aan de kandidaten die de partij op DNA-, DR- en RR-niveau heeft voorgedragen. Partijvoorzitter Paul Salam Somohardjo heeft toestemming van de partijraad om, in de enkele gevallen waar er nog geen consensus is bereikt over de kandidatuur op DR- of RR-niveau, in overleg met de structuren en het coördinatieteam de zaak verder te bespreken.

De gepresenteerde DNA-kandidaten zijn Aloysius Koendjbiharie (Marowijne), Enrique Ralim en Ingrid Karta-Bink (Commewijne), Paul Somohardjo en Mike Noersalim (Paramaribo), Raymond Sapoen en schaduwkandidaat Martha Djojoseparto (Wanica), Dorien Tojosemito (Para), Diepakkoemar Chitan (Saramacca), Ivan Khouw (Coronie) en William Waidoe en schaduwkandidaat Lucia Kasanpawiro (Nickerie).

Somohardjo ging onder meer in op de opofferingen die de verschillende DNA-kandidaten zich hebben moeten getroosten om zich kandidaat te stellen. Zo heeft William Waidoe, die zou worden aangesteld als procuratiehouder van de bank waar hij aan verbonden is, deze promotie opgegeven. Ook heeft hij een salaris van 18 maanden die hij bij de bank geniet, opgegeven. Voorts is gesteld dat indien Waidoe niet binnenkomt als DNA-lid, hij niet terug mag naar zijn huidige werkgever.

Partijraadsvoorzitter Hendrik Setrowidjojo bracht dank uit aan de structuren en achterban, dankzij wie de PL nog aan de politieke weg kan timmeren. Hij deed een beroep op hen om met vereende kracht te staan achter de kandidaten. “Laten we hen ondersteunen om ze daadwerkelijk binnen te halen als DNA, DR en RR. Laten we demonstreren dat we samen sterk staan,” zei Setrowidjojo. Na de partijraadsvergadering is er een dankdienst waarna er gefeest zal worden.
Advertenties

Saturday 04 May
Friday 03 May
Thursday 02 May