NDP-infocentrum voor eenieder toegankelijk
05 Mar 2015, 21:00
foto
Politiek coördinator van de NDP voor het district Saramacca, Jules Wijdenbosch, spreekt de aanwezigen toe.


Het NDP Infocentrum Jarikaba is woensdag geopend door politiek coördinator van Saramacca, Jules Wijdenbosch. Voor de derde keer heeft Sanatkoemar Ramawadh zijn gebouw ter beschikking gesteld van de partij. Jongerenvoorzitter Jarikaba, Aroon Samjhawan, zegt dat Ramawadh een stonfutu is van NDP. Het gebouw is tot 27 mei beschikbaar gesteld.

Het centrum is toegankelijk voor alle Surinamers, stelden Wijdenbosch en Errol Alibux. "De jongeren zijn de bemensing van de toekomst en de NDP is de toekomst van dit Suriname”, zei Alibux. De verschillende sprekers gaven aan dat de NDP de afgelopen jaren daadkracht heeft getoond. Vooral aan de jongeren worden er veel ontwikkelingsmogelijkheden geboden. In het ressort Jarikaba is er geen cyber waar studenten terecht kunnen voor het uitprinten van hun verslagen. De NDP heeft een printer ter beschikking gesteld, waar de scholieren tegen een studentenprijs hiervan gebruik kunnen maken.

Wijdenbosch is verzekerd van dat het info centrum onder leiding van Adjai Ramfali, ressortvoorzitter van Jarikaba en Samjhawan een meerwaarde zal zijn voor de NDP in Jarikaba. Hij sprak ook zijn waardering uit voor de structuren die dag en nacht hebben gewerkt om de opening tot een succes te maken. “ Dit centrum zal de afstand tussen de NDP en het volk verkleinen”, zei Wijdenbosch.

Ramfali, gaf aan dat de beloftes die de NDP heeft gedaan tijdens de campagnevoering door Aarti Vishnudatt in 2010 over de problemen met drinkwater, onderwijs, wateroverlast en verwaarlozing van de droge en natte infrastructuur, zijn aangepakt. Ook zit in de planning om incassokantoren van nutsvoorzieningsbedrijven neer te zetten in het ressort samen met een kantoor van Openbare Werken.

Het infocentrum staat aan de Mr. P.Chandishawweg nu 247 en zal tussen 16:00 -21:00 uur open zijn voor het publiek.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April