DNA-vergaderingen weer afgeblazen
18 Dec 2014, 14:33
foto


Langdurig overleg tussen assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons en de fractieleiders heeft niet geleid tot een vergelijk. De huishoudelijke en de openbare vergadering konden vandaag weer niet doorgaan. 25 leden, onder wie ook DOE-voorzitter Carl Breeveld, hadden de presentielijst getekend.

Rashied Doekhie en Noreen Cheung van de Nationale Democratische Partij (NDP) waren niet aanwezig op de vergadering. Cheung is uitlandig en Doekhie heeft van te voren aangekondigd dat hij er niet zou zijn. Hij heeft ook formeel afgemeld. Er is nog getracht om Doekhie te bewegen naar de vergadering te komen vandaag.

"Ik ben gebeld door onder andere voorzitter Ronnie Brunswijk van de ABOP en vicepresident Robert Ameerali. Ik heb ze gezegd dat ik net klaar ben in het ziekenhuis in Nickerie. Als jullie willen wachten, ben ik ongeveer half zes vanuit Nickerie in Paramaribo", heeft Doekhie aan hen meegedeeld. Doekhie zegt aan Starnieuws dat hij dinsdag wel aanwezig zou kunnen zijn als er een assembleevergadering wordt uitgeschreven. "Dan ben ik klaar met een serie behandelingen", legt hij uit.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April