Limburg gaat niet in op uitdaging 'verbaal duel' Mansaram
29 Sep 2014, 14:05
foto


De perschef van het kabinet van de president, Clifton Limburg, zegt niet van plan te zijn om in te gaan op de uitdaging van VHP'er Sharmila Kalidien-Mansaram. Zij heeft Limburg uitgedaagd voor een 'verbaal duel' via Apintie TV, met Henk van Eyck als moderator.

"Gezien de behoefte bij u om bij vele gelegenheden ondergetekende te willen bespreken, daagt ondergetekende u uit voor een verbaal duel. Het debat zal plaatsvinden via Apintie TV en zal live in de huiskamer worden gebracht voor het volk dat graag dit debat wenst mee te maken. Gezien het feit dat u hoogswaarschijnlijk onder dit debat uit zou willen komen met de reden dat u in mij geen gelijke ziet (overigens geen onterechte conclusie vanwege mijn scholing) geef ik u de vrijheid om alle assistenten (en spindoctors) die u maar wenst mee te nemen. Ook kom ik u meer en in zoverre tegemoet dat u het onderwerp zelf mag bepalen. U mag ook het onderwerp ‘rok’ behandelen.
U wordt dringend verzocht de fatsoensnormen van een debat in acht te nemen en ondergetekende per ommegaande te willen berichten welke datum u schikt. Voor een richtige debatvoering wordt als moderator de heer Henk van Eyck aangewezen. Ondergetekende hoopt binnen een week na ontvangst van dit schrijven van u een schriftelijk en welwillend antwoord te vernemen zodat het programma in elkaar gezet kan worden en het publiek uitgenodigd kan worden", schrijft Mansaram.

LImburg zegt aan Starnieuws dat de persoon die in het hoogste college van Staat de fatsoensnormen niet in acht kon nemen, het heeft over fatsoen. Volgens Limburg wil Mansaram hem gebruiken als publiciteitsstunt. "Mevrouw Mansaram moet niet proberen mij onderdeel te maken van haar publiciteitscampagne", stelt Limburg. Hij merkt op zaken besproken te hebben die feitelijk hebben plaatsgevonden, doelende op de rok die Mansaram in De Nationale Assemblee tevoorschijn haalde en toonde aan het assembleelid Kenneth Moenne van de NDP, intussen wijlen. "Iemand die zich toen misdragen heeft, nodigt mij nu uit voor een fatsoenlijk debat. Daar bedank ik vriendelijk voor. Ik doe mijn werk. Laat mevrouw Mansaram haar titels gebruiken om in debat te gaan met Aanand Ramdjielal en Keshopersad Gangaram Panday en mogelijk anderen om hen te overtuigen om in de VHP te blijven. Zij kan haar energie liever daarin stoppen. Overigens is het hebben van titel niet zo belangrijk als het hebben van karakter", dient Limburg Mansaram van repliek.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April