DA91 blijft na verkiezingen regering kritisch begeleiden
23 Aug 2014, 02:00
foto


DA91 wil na de verkiezingen van 2015 sterker vertegenwoordigd zijn in De Nationale Assemblee, om een nog grotere bijdrage te leveren aan het kritisch begeleiden van de regering en het waken over de belangen van de gemeenschap. De intentieverklaring die met zeven partijen is getekend, moet bij invulling de partij de ruimte geven om bij te dragen aan o.a. de vernieuwingen op onderwijsgebied, actieve corruptiebestrijding en uitvoering van de Groene Strategie.

Deze zaken kwamen naar voren bij de partijraad van DA91 op 20 augustus. De voorzitter van het DA91 presidium, Winston Jessurun, deed verslag van het beleid en partijraadsvoorzitter Udo Karg, schetste een beeld van het beleidsprogramma van DA91 voor het komende jaar. De vergadering verleende decharge aan de penningmeester, nadat de verificatiecommissie haar goedkeuring had verleend aan het financieel jaarverslag.

De partij pleit voor een efficiëntere overheid, verandering van het kiesstelsel en een verbeterde grondwet, professioneel en versterkt buitenlands beleid en onderwijs dat afgestemd is op de arbeidsmarkt. Ook een evenwichtige plaatsing van mannen, vrouwen en jongeren binnen alle posities en bestrijding van corruptie, blijven belangrijke agendapunten van de partij.

DA91 zal in de komende periode kadertrainingen, workshops en andere activiteiten organiseren om de bewustwording van de gemeenschap over de visie van de partij te verhogen.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April