U-20 selectie Suriname wint ook van St. Lucia
20 Jul 2014, 22:30
foto


De U-20 selectie van Suriname heeft vandaag ook St. Lucia van zich af weten te schudden. De Surinaamse jongens wonnen hun tweede wedstrijd met 6-3. Op dit moment is de wedstrijd Haïti-Turks & Caicos Islands nog gaande. Suriname heeft in de twee wedstrijden 13 doelpunten kunnen scoren en heeft slecht 3 tegen gehad. Met een doelsaldo van 10 is de kans groot dat het elftal zich plaatst voor de volgende ronde. Dinsdag wordt de laatste wedstrijd gespeeld tegen Haïti om de eerste plaats in groep drie.
De U-20 selectie vertrok dinsdag naar Haïti. Behalve Haïti en Suriname zijn ook St.Lucia en Turks & Caicos Islands in groep 3 van de Caribbean Football Union (CFU), die onderverdeeld is in vijf groepen. Ondertussen zijn groep 1 en 2 al afgewerkt. In groep 1 is Cuba winnaar, en in groep 2 de Dominicaanse Republiek.
In groep 4 zitten Aruba, Grenada, Puerto Rico en Dominica. Aruba is het gastland en de wedstrijden worden van 16 t/m 23 juli gespeeld.

In groep 5 zitten Curaçao, Cayman Islands, St. Kitts & Nevis en Anguilla. Curaçao is het gastland; de wedstrijden worden van 28 juli t/m 04 augustus gespeeld.
De vijf groepswinnaars en de twee beste nummers 2 kwalificeren zich voor de finaleronde van de CFU. Trinidad & Tobago is automatisch geplaatst voor de finaleronde, die in september wordt gespeeld.

Edgar van Genderen
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April