OW pakt ontwatering omgeving Powisiestraat aan
20 Jul 2014, 13:00
foto
Openbare Werken bezig met opschonen van de rioleringen aan de Powisiestraat.


Het ministerie van Openbare Werken is gestart met ontwateringswerkzaamheden in het gebied achter de Powisiestraat ter hoogte van het nieuwe gebouw van de Amerikaanse ambassade. De bewoners van deze omgeving hebben een brief aan minister Rabin Parmessar geschreven, waarin zij hun misnoegen uiten over de slecht begaanbare wegen door hevige neerslag.

"Wij, de bewoners van de omgeving Powisiestraat te Morgenstond, willen uw aandacht vragen voor de volgende problematiek. Gelet op uw gedrevenheid, ervaring en deskundigheid, gaan wij ervan uit dat u serieus aandacht zult schenken aan ons probleem. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat u terstond actie zal ondernemen’’, zo luidt de brief aan de minister. De buurtbewoners maken kenbaar dat zij dagelijks gebruik maken van een slecht begaanbare weg. Het rijden met de auto is haast onmogelijk en dit zorgt voor grote ergernis. "Wij doen daarom het verzoek aan u om uw medewerkers van het Ministerie van Openbare Werken opdracht te geven, de gaten in de weg met asfalt te vullen zodat wij weer normaal gebruik kunnen maken van de weg. Veel personen zouden u erg dankbaar zijn. Wij hopen dat u op de meest korte termijn maatregelen treft’’, schrijven de buurtbewoners.

Het ministerie nam terstond acties en startte zaterdag met de opschoning van de rioleringen. De komende dagen zal er verder gewerkt worden aan de ontwatering van het gebied, zegt coördinator van de afdeling ontwatering Bhartie Sadhoe. "Bij het doorsteken van de putten bleek dat vooral de wortels van palmbomen die op de trottoirs zijn geplant zorgen voor verstoppingen’’. Nadat er gewerkt is aan de ontwatering zal gestart worden met het dichten van de gaten in het wegdek.

ASP
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April