PYO Masters Trinidad verliest alle wedstrijden
22 Apr 2014, 02:30
foto
V.l.n.r. Voorzitter MCC Warriors Raj Nagpal, voorzitter SCB Raj Narain, secretaris SCB Rahamat Mohamed en de manager van PYO Masters, Robert Pareira.


MCC Warriors uit Paramaribo heeft maandag zijn derde wedstrijd in het dr. E. Snellenpark tegen de PYO Masters uit Trinidad gewonnen. De cricketwedstrijd had 20 overs. MCC Warriors mocht als eerste achter de bat. De uitslag was 167 runs in 20 overs tegen een verlies van 6 wickets. De gasten hebben geen van hun wedstrijden tegen de Surinaamse teams kunnen winnen.

Het team van PYO Masters is niet verder gekomen dan 93 runs all out in 13,3 overs. Mohindra Boodram is tot ‘man of the tournament’ uitgeroepen. Hij heeft in drie wedstrijden 93 runs gemaakt en vijf wickets gepakt.

Bij de wedstrijd op zondag wist het gelegenheidsteam van Paramaribo de gasten uit Trinidad ook aan de zegekar te binnen. In deze wedstrijd mocht PYO Masters aan de bat. Het resultaat was 88 runs in 20 overs tegen een verlies van 8 wickets. Het team van Paramaribo onder leiding van Rahamat Mohamed maakte in 12,5 overs 94 runs bij een verlies van 3 wickets.

Bij de prijsuitreiking hebben de Trinidadianen aangegeven dat ze verrast waren door het hoge speelniveau van de Surinaamse cricketers. Zowel van Surinaamse als van Trinidadiaanse zijde is de wens uitgesproken om een jaarlijkse uitwisseling te hebben tussen beide ploegen. Voorzitter Raj Narain van de Surinaamse Cricketbond blikt terug op een geslaagd toernooi.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April