Dc Bink gaat voor DNA
18 Apr 2014, 08:00
foto
Districtscommissaris Ingrid Karta-Bink is ter beschikking van minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling.


Districtscommissaris Ingrid Karta-Bink die sinds vrijdag ter beschikking is gesteld van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, gaat voor een plaats in De Nationale Assemblee. Ze zegt dat het haar wel pijn doet om haar plaats als districtscommissaris af te staan, omdat ze projecten nog in gedachten had die nog moeten worden uitgevoerd.
''Maar ik blik tevreden terug en ik weet dat collega Mike Nerkust het goed zal doen'', zegt Bink. Nerkust van Paramaribo zuidwest neemt haar plaats over. Bink zegt dat dankzij een hechte samenwerking met de bewoners van Commewijne, het is gelukt om het district booming te maken. ''Commewijne is in opmars en dat zal zo blijven. De nieuwe dc moet flexibel zijn en openstaan voor de burgers en dan ga je zien dat het wel gaat lukken. Voor mij zijn andere deuren opengegaan'', zegt ze lachend.

Persoonlijk weet ze al voor ruim 80 procent dat ze gaat voor het parlement, echter is ze ervan bewust dat ook de structuren van haar partij haar moet voordragen, zegt ze. ''Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Door hard werken kom je er zeker'', zegt de dc zelfverzekerd. Nu zal ze zich veel vaker bewegen op het veld als topper van de Pertjajah Luhur, om draagvlak te zoeken, zodat er op haar gestemd kan worden, indien de partij besluit haar op de kandidatenlijst te plaatsen.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April