Leo Victor droogt Robinhood af
22 Dec 2013, 01:00
foto


De ploeg van Leo Victor heeft recordkampioen Robinhood zaterdag afgedroogd in de reguliere competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). Na een 3-1 ruststand, werd het maar liefst 6-1 voor de oranje-zwarte formatie van trainer Etienne Remak. De rood-groene formatie had niets in de melk te brokkelen.
Door deze overwinning en het gelijkspel van naaste concurrent Excelsior, bezetten de "leeuwen" de eerste plaats met 17 punten uit 7 gespeelde wedstrijden.


Na de wedstrijd ontstond er een handgemeen tussen een speler van Robinhood en Leo Victor, omdat de eerste in het gelaat gespuugd zou zijn door de laatste. De situatie dreigde te escaleren, toen supporters van beide kampen zich ermee bemoeiden, maar door kordaat optreden van de politie kon erger worden voorkomen.

De Robinhood-aanhang eist het vertrek van de trainersstaf. De ploeg sluit het jaar 2013 af met slechts 1 competitiepunt uit 7 wedstrijden, iets wat nooit eerder is voorgekomen.

Overige uitslagen:
Inter Moengo Tapoe - Takdierboys 3-1
SNL - Excelsior 2-2, SNL gaf in deze wedstrijd een 2-0 voorsprong uit handen, terwijl de speler Wensley Christoff van Excelsior de rode kaart kreeg.
SV Notch - WBC 3-3 in Moengo.
Zondagavond om 18.00 treffen Transvaal en Boskamp elkaar in het André Kamperveenstadion.

Imro Redmond
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April