Yufraj Dayal gooit roet in eten van MCC Wariors
21 Oct 2013, 03:00
foto
De bowler Yufraj Dayal van Eagles CC


De Guinness cricketcompetitie in Paramaribo is zondag gestart met de competitie wedstrijden. De eerste wedstrijd werd direct een knaller en is bijzonder opmerkelijk te noemen zegt voorzitter van de Surinaamse Cricket Bond (SCB) Radj Narain aan Starnieuws. De wedstrijd ging over 50 overs.

De ploeg van Eagles Cricket Club (ECC) kwam uit tegen de ploeg van Mini Mika Cricket Club Warriors (MCCW). Eagles won de toss en koos om eerst aan bat te gaan. Zij sloegen in totaal 225 runs all out in 48 overs. De topscoorder oftewel beste batsman was Chris Patandin met 95 runs, terwijl Yufraj Dayal, 19 jaar oud (geboren in Suriname) niet minder dan 7 wickets pakte. Volgens Radj Narain is het een bijzondere prestatie van de bowler om in 1 wedstrijd 7 wickets te pakken, het is zeker lange tijd niet meer gebeurd in Suriname, zei Narain.

De wedstrijd werd onderbroken vanwege het weer. Door de regen moest de ploeg van MCC Wariors 160 runs in 35 overs maken. Zij kwam niet verder dan 110 runs all out in 26 overs. Voor volgend week zondag staat de wedstrijd Amar Shaktie Cricket Club vs Snellenpark Criket Club gepland in het dr E. Snellenpark.

Edgar van Genderen
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April