Auto waarmee overval geldtransport is gepleegd, achterhaald
26 Aug, 00:54
foto


Het voertuig waarmee een gewapende overval is gepleegd vrijdag, is achterhaald. Bij deze overval aan de Calcuttastraat is een dode te betreuren.

De onderzoeksunit van het station Santodorp heeft na bekomen informatie het voertuig achterhaald aan de Achairaweg (Goede Verwachting). De auto stond ongeveer 100 meters in  de weg bij een onbewoond gedeelte geparkeerd. Verder is gebleken dat dit voertuig op 31 juli 2023 is ontvreemd, meldt de politie Public Relations.

De bestuurder en de mede-inzittende van een waarde transport voertuig is vrijdag beschoten door vier gewapende mannen. Bij aankomst van de politie bleek een van de inzittenden van het waarde transportvoertuig zware schotverwondingen te hebben opgelopen en was niet aanspreekbaar. Per ambulance werd hij voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst het leven heeft gelaten. De andere inzittende is ongedeerd gebleven. 

De verdachten verlieten na hun daad, de plek in een witte station auto van het merk Toyota Wish, waarmee zij zich uit de voeten maakten. Het onderzoek van de gewapende roofoverval is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May