Drie personen overvallen aan de Welgedacht A-weg
14 Feb 2021, 10:39
foto


Een ondernemer, zijn vrouw en een zwager zijn zaterdagavond aan de Welgedacht A-weg overvallen. De onverlaten hebben een tas met onder andere een rijbewijs, autodocumenten en perceelpapieren van de ondernemer buitgemaakt. Van de zwager is SRD 600 gestolen.

De ondernemer en zijn vrouw reden over de Welgedacht A-weg toen zij ontdekten dat hun voertuig geen brandstof meer had. De man stopte zijn auto tegenover een winkel en belde de broer van zijn vrouw op om in een jerrycan benzine te brengen. De zwager kwam op zijn bromfiets naar de plaats om hulp te verlenen. Toen hij daar was, kreeg hij bromfietspech.

De ondernemer hielp zijn zwager om de bromfiets te repareren. Op dat moment stonden acht tot negen mannen voor de winkel. Hij keek naar hen waarbij één van hen hem uitschold over het kijken naar hen. De ondernemer heeft ook krachttermen gebruikt waarna de hele groep naar hem toeliep. De mannen begonnen de zwager te slaan en ook zijn bromfiets te vernielen.

De ondernemer en zijn vrouw probeerden de mannen tegen te houden, maar de verdachten begonnen hen ook te slaan. Eén van de verdachten nam van het bromfietszadel van de zwager SRD 600 weg. Een ander is in de wagen van de ondernemer gegaan om de tas met documenten te stelen. Het gelukte de slachtoffers op gegeven moment om in de auto te stappen en te bellen naar de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May