VHP wil drie zetels veroveren in Commewijne
11 Jul, 12:43
foto
De vergadering van de VHP woensdagavond in Tamanredjo is druk bezocht. Het districts- en ressortscampagneteams zijn geïnstalleerd.


VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft woensdag in Tamanredjo het campagneteam van de partij in Commewijne geïnstalleerd. Ook de ressortcampagne teams voor Alkmaar, Bakie, Laarwijk, Meerzorg, Tamanredjo en Nieuw Amsterdam zijn geformaliseerd. Het team van ressort Meerzorg, dat ook in Laarwijk de kar gaat trekken, telt 125 leden. Aan de VHP-leiding is beloofd gisteravond dat de partij in Meerzorg zeker de zetel zal binnenhalen.

Het districtscampagneteam staat onder leiding van Dhiradj Soekhai die tevens hoofdbestuurslid is en de arts Roy Mohan. Het districtscampagneteam en de ressort campagne teams bestaan uit in totaal 238 personen die ervoor moeten zorg dragen dat de target voor de verkiezing van 25 mei 2020 voor de VHP wordt gehaald. De VHP wil het liefst drie zetels veroveren in dit district, dat goed is voor vier zetels in De Nationale Assemblee. 

VHP-ondervoorzitter Asis Gajadien en partijleider Chan Santokhi feliciteren de campagneteams. 

Santokhi verwacht dat in Commewijne de partij de target gesteld voor Commewijne, zeker zal halen. Hij zei dit op basis van de ervaring van de afgelopen maanden en door de druk bezochte vergadering in Tamanredjo. Volgens de politicus boekt de 'jongeren stootgroep' onder leiding van Preshand Baldew en Mark Lall overweldigende successen. "Wij geven via onze 'meet the people campagne' in heel Suriname hoop op een betere toekomst voor elke Surinamer," stelde Santokhi.