V7 blijft strijd voor beter Suriname voortzetten
26 May 2015, 05:00
foto
Chandrikapersad Santokhi, VHP-voorzitter en V7-coördinator.


De politieke combinatie V7 zal haar strijd voor een beter Suriname ondanks de voorlopige uitslag van de verkiezingen blijven voortzetten. Dat heeft VHP-voorzitter en coördinator van de combinatie, Chandrikapersad Santokhi, zojuist aan Starnieuws gezegd. Het volk heeft een duidelijke boodschap gegeven aan V7, de zittende regering en de andere partijen die aan de verkiezingen hebben meegedaan, stelt hij.

“Dat signaal zullen we serieus nemen, vandaag al komen wij bijeen als leiders om de cijfers te bekijken, de officiële uitslag af te wachten en een goede evaluatie te maken en daarop enkele strategieën gooien”. V7 bestaat uit de politieke partijen VHP, NPS, BEP, Pertjajah Luhur , DA91 en SPA.

Santokhi zegt dat V7 niet alleen een partij of combinatie is die strijdt tijdens de verkiezingen. De combinatie strijdt te allen tijde voor en betere toekomst en voor de noden van het volk. De verkiezingen zijn een moment opname. “De combinatie zal daarom in stand worden gehouden en gaan wij door met de strijd. Wij hebben gerichte issues gehad in onze campagne. Wij hebben het niet gehaald in de verkiezingen, maar dat betekent niet dat onze strijd ophoudt”, zegt Santokhi.

De combinatie zal vandaag op basis van de voorlopige resultaten nieuwe strategieën uitzetten. De 6 partijen in V7 hebben de strijdbijl nog niet helemaal begraven. “We gaan onze strategie voornamelijk richten op wat nog mogelijk is op alle drie niveaus van volksvertegenwoordiging (DNA, RR en DR) en ons richten op een eventuele Verenigde Volksvergadering (VVV)”, stelt Santokhi. Hij benadrukt dat het signaal dat door de kiezers aan de combinatie is gegeven, serieus wordt genomen. De combinatie zal later op de dag met een officiële verklaring komen.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April