Reactie op column: Fort Zeelandia
29 May 2012, 09:30
foto


Als functionaris die betrokken is bij de voorbereiding om tot een besluit te komen over een eventueel ontruimingsplan of niet van het Fort Zeelandia, heeft het mij bijzonder goed gedaan om eindelijk een mening te lezen/horen van iemand die ook van wanten weet.

De heer Sandew Hira toont met zijn column het hart op de juiste plek te hebben, omdat uit zijn relaas blijkt een benadering, los van opzettelijke valse beïnvloeding of emoties, van pure objectiviteit.
Temeer als in beschouwing wordt genomen dat deze man, als ik me niet vergis, een broer is van één der overleden slachtoffers in het 8 december drama, de advocaat John Baboeram.

Je moet toch een karakter hebben op het niveau van Socrates om zo eerlijk en oprecht en nog erbij in het openbaar de dingen te zeggen, die je wil zeggen, wetende dat de hypocrieten en de zogenaamde moraal-ridders je dat niet in dank zullen afnemen.

Het plan is eenmaal op straat, laat het straatgevecht dan maar beginnen. Ik zal ook goede nota nemen van deze eye opener en indien mogelijk de bijstand inroepen van deze geweldige mens Sandew Hira.

Eugene van der San
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April