Politiebericht over dodelijke steekpartij Sarakreek
27 Jun 2022, 16:19
foto


José Conceiao Martin Filho (51) heeft woensdag na met een scherp voorwerp te zijn gestoken door zijn partner, het leven gelaten op het goudveld te Sarakreek in het district Brokopondo. De man en zijn partner Isabel S. (36) hebben een heftige woordenwisseling gehad. Op een bepaald moment bewapende de verdachte zich met een scherp voorwerp en bracht haar partner José een steekverwonding toe in de buikstreek.

Het lichaam van het slachtoffer vertoonde een barstwond aan zijn rechterslaap en een steekverwonding aan zijn buik. Een arts stelde formeel de dood vast. De verdachte werd door omstanders aangehouden en in afwachting op de komst van de politie in een kamer opgesloten, meldt de politie Public Relations.

Toen de politie van Brokopondo ter plekke arriveerde werd Isabel S. overgedragen aan de politieambtenaren. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de vrouw in verzekering gesteld en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak. Het scherpe voorwerp is nog niet achterhaald.

Advertenties