120 bedrijven van de partij op beurs SEOGS
25 Jun 2022, 12:34
foto
De beurshallen worden bij Torarica Resort opgezet door Roeli’s lighting & decor. Het gaat om 1.750 m2 aan beursruimte. (Foto: STAS International)


120 bedrijven doen komende week mee aan beurs die hoort bij de Suriname, Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS). Met 600 participanten die actief zullen zijn, behoort deze summit tot de grootste activiteit die Torarica Resort ooit heeft mogen hosten. Het volleybalveld en de tennisbaan zijn omgetoverd tot twee overdekte hallen met 1.750 m2 beursruimte. 

Myrna Kaliar, account salesmanager bij Torarica Resort, is belast met het inwilligen van de wensen van de verschillende bedrijven die meedoen aan de summit. “We voelen ons bevoorrecht dat we samen met de andere organisatoren zoals SEOGS zelf, dit in elkaar mogen zetten. Het geeft ons bedrijf ook bekendheid internationaal en op hoog niveau. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen”, zegt Kaliar. Ze legt uit dat Torarica Resort en Royal Torarica helemaal volgeboekt zijn. “We hebben het over ongeveer tachtig kamers die bezet zijn, doordat deze summit er zal zijn. We moesten sommige deelnemers aan de summit zelfs teleurstellen, omdat er geen plek meer is.”

Het Resort heeft een vast team dat in stelling is gebracht om de toegenomen vraag naar diensten aan te kunnen. Dat team zal ook de ongeveer 450 maaltijden die dagelijks bereid moeten worden tijdens de summit en de daarbij behorende beurs, verzorgen. “Dat betekent ook een keten van bedrijven die daarmee bezig zal zijn. Van Roeli’s tot de keuken, de summit is een boost voor Suriname. Het is mooi om deze synergie te zien”, zegt Kaliar.

STAS International is branding partner van SEOGS, doet de Public Relations en ook het design voor zes booths die ingericht moeten worden voor de beurs. “Ik ben bezig met de kwaliteitscontrole nu. Branding is heel belangrijk voor dit evenement en ook voor de bedrijven waarvoor wij het ontwerp doen. Sommige van hen hebben echt iemand uitgezonden naar Suriname om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het moet top zijn”, zegt Soemodihardjo, creative director van STAS International.

Karin Refos, CEO van STAS International, zal gedurende de summit de dagvoorzitter zijn en het bedrijf organiseert ook twee netwerkevenementen die onderdeel zijn van de summit. De beurs duurt van 28 tot 30 juni. Bezoeken van de beurs is gratis, maar registratie vooraf is verplicht.

Advertenties