Onder supervisie Simons start NDP politieke scholing
16 May 2022, 09:06
foto
Politieke scholing in Ocer afgelopen zaterdag. Cursisten uit Paramaribo, Commewijne en Para hebben hieraan deelgenomen. (Foto: NDP)


Als onderdeel van het vernieuwingstraject dat de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft voortgezet, is het Scholings & Vormings Instituut zaterdag begonnen met de politieke scholing voor de structuren van de partij. De trainingen vinden plaats onder supervisie van ondervoorzitter Jennifer Geerlings-Simons en hebben een landelijk karakter.

Ruim 150 cursisten hebben deelgenomen in een eerste cluster van Paramaribo, Commewijne en Para, meldt de partij. Aan de orde kwamen: de geschiedenis van Suriname in het algemeen, de historie van de NDP, de doelen  en programma’s van de partij, de organisatie en regelgeving en de basistechnieken van vergaderen.

Dit trainingsplan heeft als doel om de  structuren, voornamelijk de jongeren van de partij, te informeren en bewust te maken van de richting die de organisatie neemt binnen het vernieuwingsproces. De jongeren worden klaargestoomd voor de toekomst van de partij.
Advertenties