Man ingesloten voor stelen auto bij winkelpand
15 May 2022, 00:58
foto
De verdachte Rakesh S. is ingesloten voor het stelen van een auto bij een winkelpand. (Foto: KPS)


Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft Rakesh S. (37) vrijdag opgespoord en aangehouden. De man heeft een voertuig gestolen die tegenover een winkelpand stond geparkeerd.

De benadeelde E.A. (37) had donderdag aangifte van diefstal van zijn auto gedaan op het politiebureau Santo Dorp. Uit het voorlopige politioneel onderzoek blijkt dat de aangever zijn voertuig langs de weg op de berm tegenover een winkelpand  in het district Wanica had geparkeerd. Hij begaf zich vervolgens naar het winkelpand om goederen te kopen zonder daarbij de auto op slot te doen.

Op een gegeven moment werd hij door zijn huisgenoten gebeld die hem vroegen waarom hij met volle vaart voorbij zijn woning reed. De man ontdekte dat zijn voertuig weg was en deed terstond aangifte, meldt de politie Public Relations.

De leden van het RBTM signaleerden de verdachte Rakesh S. met het gestolen voertuig aan de J.S. Lawtonlaan en sloegen hem in de boeien. Samen met het voertuig werd de verdachte overgedragen aan de politie van Santo Dorp. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April