Strijd binnen SVB verhevigd met verklaring leden
02 May 2022, 08:44
foto


De strijd over de leiding van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) is volop gaande. Het 'afgezette bestuur' onder leiding van John Krishnadath is niet van plan een stap terug te doen. Krishnadath erkent het 'interim-bestuur' dat intussen omgedoopt is in 'Commissie Herstructurering SVB', niet. In een verklaring zegt voorzitter van de commissie, Poetini Atompai, dat Krishnadath en zijn bestuursleden zich niet mogen associëren met de SVB.

Intussen is er een solidariteitsverklaring uitgegeven door leden van de 1e en 2e divisie. Zij zeggen de afzetting van het bestuur onder leiding van Krishnadath op 28 april tijdens de algemene ledenvergadering,, te erkennen. "Wij verklaren ons solidair met de door de ALV ingestelde Commissie Herstructurering SVB. In overleg met deze commissie zijn wij overeengekomen om de competitie voor alsnog niet te staken", delen de leden mee.

Afgesproken is dat de commissie deze week samen met het 'afgezette bestuur' de overdracht in orde maakt. "Indien zulks wordt bemoeilijkt door het gewezen bestuur Krishnadath, zijn wij genoodzaakt de competitie van de 1e en 2e divisies te staken, totdat de overdracht een feit is", stellen de lidbonden.

De verklaring is getekend door: Real Moengotapoe, SV Leo Victor, Moengo Sport Bond, Botopasi, Happy Boys, Notch, SV Sophia, PVV, Nickerie Voetbalbond, West United, Papatam, Groningen, Inter Moengo Tapoe, Voorwaarts, Deva Boys, F.C. Flamingo, Meerzorg Sport Bond, A Coconot, NGVB, SV Flora en Robinhood.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April