Santokhi voor ronde tafel discussie in Barbados bij
19 Apr 2022, 15:19
foto
President Chan Santokhi


President Chan Santokhi neemt morgen deel aan een ronde tafel discussie over de-risking and Correspondent Banking in Barbados. Tijdens deze bijeenkomst zullen deelnemers zich buigen over de uitdagingen, waarmee de kleine landen in de regio te kampen hebben op het gebied van de-risking en correspondent banking. Hij is uitgenodigd door premier Mia Mottley. 

Premier Mottley heeft behalve de president nog een aantal collega’s uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de rondetafeldiscussie. De regeringsleiders zullen samen met de vertegenwoordiger het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, senator Maxine Waters, praten over problemen die kleine landen in de regio ervaren rond correspondent banking, De  problemen treffen voornamelijk de kleine economieën, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Op het programma staan er onder meer gesprekken met de Caribische leiders, de Oost-Caribische Staten, de secretaris-generaal van de Caricom en de president van de Caribbean Development Bank. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking, maakt deel uit van de delegatie, die morgen weer terug is in het land.

Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April