Etnel woedend op VHP en stapt uit coalitie; NPS in overleg
26 Jan 2022, 15:22
foto
Deze bekendmaking heeft Patricia Etnel geplaatst op haar Facebookpagina.


Assembleelid Patricia Etnel (NPS) heeft op haar Facebookpagina te kennen gegeven dat ze geen deel meer uitmaakt van de coalitie. Zij blijft wel in de NPS-fractie maar zal oorlog voeren met de VHP. Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, zegt aan Starnieuws dat hij meerdere malen contact heeft gehad met Etnel, waarin zij hem verslag heeft gedaan van bepaalde 'scenario's' die bezig zijn. Mensen zijn bij haar woning geweest om haar uit te schelden. Zondag bleek haar zoon ook betrokken te zijn bij de ontvreemding van een stier.

Volgens Etnel gaat het om een opgezette zaak, waarbij de VHP betrokken zou zijn. Rusland deelt mee dat hij al een hoofdbestuursvergadering had uitgeschreven voor zaterdag, waarin de politieke situatie zou worden geëvalueerd. Dit gebeuren rond Etnel heeft de zaak vervroegd. Het NPS-hoofdbestuur komt vanavond bijeen om de zaken op een rijtje te zetten en met elkaar te overleggen. Tot dan wil Rusland geen inhoudelijke uitspraken doen.

De zoon van Etnel en andere betrokkenen zijn na verhoor heengezonden. De stier waar het om ging, is weer bij de eigenares. Het Assembleelid heeft informatie dat vanuit de VHP getracht is haar te beschadigen, waarbij haar zoon niet is gespaard. Voor haar is de maat vol.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April