Prestaties van PALU en leugens van VHP
08 Jun 2021, 04:42
foto


Met het onterecht verwijtend artikel van de VHP-mediacommissie aan het adres van de PALU, lijkt het dat deze partij de noodzakelijke discussie over de aanpak van de grote problemen in ons land ontwijkt. Naar aanleiding van het PALU-artikel over het leenbeleid van de zittende regering neemt de VHP het op voor haar regering, maar gaat helaas geenszins in op de punten van kritiek die door de PALU zijn opgeworpen. Alweer een gemiste kans!

Het is overigens niet de eerste keer dat de VHP verdachtmakingen verspreidt over de PALU, in een poging de aandacht af te leiden. Dit is volledig in lijn met het huidige VHP-regeerbeleid waarbij continu leugens worden verkondigd die vervolgens worden ontmaskerd: het VHP-Reddingsplan zou klaarliggen, de VHP zou niet naar het IMF gaan, binnen 200 dagen stabiliteit, er zouden miljarden klaarliggen bij de Surinaamse diaspora. Om maar te zwijgen over New Surfin en de Waterstof fabriek. En laten we eerlijk zijn, is er sinds de Surinaamse politiek begon ooit een grootschaliger, brutaler en vernietigender ‘friends and family’ beleid geweest dan nu onder leiding van de VHP?

De PALU gaat in het bijgaande artikel systematisch in op de grote leugens van de VHP over de PALU en de prestaties van de partij.

(zie bijlage voor document)

pdf-icon.gif Reactie_PALU.pdf                
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April