Stutgard: We leven nog steeds in een democratisch land
07 Jun 2021, 06:26
foto
Ricky Stutgard


“De minister heeft veel gesproken, maar weinig gezegd. Wij leven nog steeds in een democratisch land, waar er sprake is van vrije meningsuiting. Zijn partijgenoten hebben in het verre en recente verleden er flink gebruik van gemaakt om te komen waar ze nu zijn. Hij moet bovendien eerst duidelijk aangeven wat zo schadelijk is en wat onjuiste informatie is.”

Zo reageert voedseltechnoloog tevens microbioloog Ricky Stutgard op de waarschuwing van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, tegenover Starnieuws. De bewindsman heeft Stutgard en anderen gewaarschuwd om geen 'misleidende' informatie te verspreiden over de Covid-19-vaccinaties. “Ik luisterde naar hem en realiseerde mij dat wij terugkeren naar de periode 1982–1987, toen de slogan was ‘U heeft de revolutie niet begrepen’. Toen werden ook andersdenkenden op deze wijze gemuilkorfd. Tegenwoordig is de slogan ‘schadelijk en misinformatie’.

De voedseltechnoloog stelt dat hij de informatie die hij verstrekt niet uit zijn duim heeft gezogen. Honderden, en wellicht zelfs duizenden artsen en wetenschappers over de gehele wereld vertellen hetzelfde. Volgens Stutgard protesteert men wereldwijd omtrent het Covid-beleid dat heden ten dage plaatsvindt. In de Tweede Kamer van Nederland is er nu een discussie gestart over het feit dat wat nu aan de hand is al tien jaren geleden door de Rockefeller Foundation is voorspeld.

Stutgard laat weten dat in het buitenland er thans een team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich een gerechtelijke procedure zijn begonnen tegen de Center of Disease Control, de WHO en het World Economic Forum van Klaus Schwab, wegens misdaden tegen de menselijkheid. Het staat bekend als het Nieuwe Proces Van Neurenberg 2021 en heeft betrekking op alle misstanden ter zake de aanpak van Covid, inclusief het experimentele vaccin. Indien er een veroordeling volgt, zullen er vele koppen rollen, wereldwijd.

Minister Ramadhin was er ook niet over te spreken dat de krant Times of Suriname heeft aangekondigd een onderzoek te laten doen naar sterfgevallen na vaccinatie. Stutgard juicht dit onderzoek juist toe, omdat volgens hem het ware verhaal dan naar buiten komt. “De informatie die wij steeds krijgen, geschiedt steeds van degenen die de vaccinatie willen doordrukken. Er zijn geen onafhankelijke waarnemers die het kunnen bevestigen. Times of Suriname moet gewoon door gaan met haar onderzoek. Wij hebben nog steeds persvrijheid en vrije meningsuiting.”

Stutgard benadrukt nooit gezegd te hebben dat het Covid-virus niet bestaat. Hij zegt wel dat zaken sterk overdreven worden. De microbioloog geeft aan dat op basis van de cijfers in de afgelopen vijftien maanden dagelijks 0,5 personen aan Covid-19 zijn gestorven. Maar dagelijks gaan ook nog steeds 11 tot 12 mensen in Suriname dood aan een andere aandoening. Dus 22 tot 24 maal meer dan aan Covid-19. Aan hart- en vaatziekten overlijden vijfmaal meer mensen en aan kanker viermaal meer. “Jaarlijks gaan 500.000 personen in de wereld dood aan de normale griep, maar niemand praat daarover. Dagelijks gaan 8.000 kinderen in de wereld dood van de honger, maar de reguliere media is daarin niet geïnteresseerd, omdat het geen kinderen van rijke ouders zijn. In Suriname genezen 98,1% mensen zonder vaccinatie dan wel medicatie, maar niemand zegt daar iets over. Hoe komt het dat deze mensen zonder vaccinatie dan wel medicatie genezen?”

De microbioloog geeft verder aan dat 1.9 - 2% van de geïnfecteerden doodgaan aan Covid-19. Het gaat veelal om senioren burgers wiens immuunsysteem afneemt en mensen met een chronische aandoening die ook al een verzwakt immuunsysteem hebben. “Deze groep moet extra beschermd worden. Internationaal zijn er vele artsen en deskundigen die zeggen dat ze met chloroquine en invermectine grote successen hebben gehad om deze mensen te genezen. De overheid blijft maar vastklampen aan de adviezen van de WHO en is niet instaat out of the box te denken en te doen,” vindt Stutgard.

De wetenschap is niet statisch, maar dynamisch, voert Stutgard aan. Dagelijks komt er meer informatie over Covid-19 en de vaccinaties. Informatie waarvan hij denkt dat de gemeenschap die zou moeten weten, zal hij ook met de gemeenschap delen met bronvermelding. Op de vraag of hij denkt dat de minister artikel 7 van de Wet Burgerlijke Uitzonderingstoestand zal toepassen, antwoordt Stutgard: “Daar ben ik helemaal niet bang voor. Ik word dan de Surinaamse Nelson Mandela”.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April