Meye: Ik heb mijn omgeving terecht gewaarschuwd
07 Jun 2021, 01:35
foto
Bisschop Steve Meye


Bisschop Steve Meye blijft erbij dat hij alle mensen in zijn omgeving terecht gewaarschuwd heeft om "het experimenteel spul, het AstraZeneca vaccin, niet in hun lichaam te nemen. In ieder geval nu nog niet, omdat die mensen anders niet meer zijn dan proefkonijnen". Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en de arts Ruben del Prado hebben zaterdag felle reacties gegeven over mensen die bezig zouden zijn de samenleving te misleiden. Meye is samen met natuurgenezer Richard Cullimore en voedseltechnoloog/microbioloog Ricky Stutgard door de minister uitgemaakt tot misleiders. Zij zijn gewaarschuwd dat er opgetreden zal worden. Ze moeten stoppen met "verkondigen van onwaarheden".

"Ik ben helemaal geen zogenaamde 'anti-vaxxer'. Het enige dat ik naar voren heb gebracht vanaf het begin van dit jaar, is dat het AstraZeneca spul dat nu in de Surinamers wordt ingespoten, officieel nog in experimentele fase is (hetgeen een ieder kan lezen op hun officiële website) en pas op 14 februari 2023 uit die fase komt!" Meye vindt dat er openlijk wordt gelogen, dat dit AstraZeneca 'vaccin' reeds is goedgekeurd door de WHO, terwijl zij zelf op haar website zet, dat het nog in experimentele fase is.

"Ik ben Engelsleraar geweest, en ken de betekenissen van Engelse woorden héél goed. De WHO heeft NOOIT deze zogenaamde 'vaccins' goedgekeurd (approved). Ze heeft het alleen 'authorized for emergency use' (toegelaten voor gebruik bij noodgevallen). De vraag is dan: Is er nu sprake van een noodgeval", indien Covid-19 patiënten best wel genezen kunnen met het toedienen van Hydroxychloroquine, Ivermectine, Vitamine D, Vitamine C met toevoeging van Zinc. Meer als 6.000 Covid-19 patiënten in de USA zijn zo reeds genezen!" meent de geestelijke leider. Meye stelt dat er nog zoveel zaken aangehaald zouden kunnen worden om aan te tonen dat de autoriteiten niet de transparante en eerlijke waarheid aan het volk voorhouden.

Del Prado merkte tijdens de uitzending zaterdagavond op dat er grenzen zijn aan vrije meningsuiting. "Een heleboel georganiseerde religies, bijna allemaal, die hebben als leidraad een aantal dogma’s," stelde hij. "Wanneer nu een religie, een geloof een bepaald dogma heeft en geschriften heeft waarbij zoiets als een pandemie, zoiets als een virus uitbraak, wordt beschreven en werkelijk plaatsvindt, wordt dat gerelateerd aan een Bijbels fenomeen, soms zelfs genoemd ‘het teken van het beest’, het ‘einde der dagen’… begrijp ik dat. Omdat dat een belangrijk onderdeel vormt van het dogma van dat geloof," meent Del Prado.

Meye zegt dat hij in ieder geval met klem erop wijst dat hij nooit heeft gesteld dat dit 'vaccin' een introductie is van het 'teken van het beest'! Dit kan niet op zijn conto worden geplaatst. De geestelijke vindt dat als iets zuiver is, dan hoeven mensen nooit gedwongen te worden om zich te vaccineren. Er wordt zelfs niet ervoor geschroomd om andersdenkenden te bedreigen. "Hier is er wederom sprake van 'de wortel van alle kwaad' is geldzucht. Een agenda van 'big pharma' in collaboratie met overheden en de WHO. Follow the money, and you will find the EVIL". Meye voert aan dat de 'vaccins' niet met bijsluiters worden geleverd en dat de producenten helemaal geen aansprakelijkheid nemen ervoor. Ze worden namelijk beschermd door een wet in de USA, die in 2005 is aangenomen.
Advertenties