Vrouw die dochter met heet deksel brandde, voorlopig vrij
03 Jun 2021, 05:40
foto


Willey B., die haar negenjarige dochter met een heet deksel zou hebben verwond aan haar zitvlak, is door de rechter voorlopig in vrijheid gesteld. Haar advocaat Maureen Nibte zegt aan Starnieuws dat de rechter bij het uitstellen van de zaak per beschikking, de vrouw voorlopig in vrijheid heeft gesteld.

Het meisje verklaarde bij de politie dat haar moeder haar had gebrand op haar bil. De moeder heeft het kind met een heet deksel van een pot gebrand, omdat buren haar hadden verteld dat een jongen haar had verkracht. Het slachtoffer gaf aan dat haar moeder het deksel op vuur had gezet. Toen dit deksel heet genoeg was, heeft zij dit op de grond gezet en het meisje met haar bil op het deksel gedrukt. Haar moeder had haar ook slagen toegebracht. Zij was bewusteloos geraakt, nadat zij was gebrand. Haar moeder had haar niet naar de dokter gebracht.
 
Bij haar verhoor bij de politie gaf het meisje aan dat zij niet meer bij haar moeder wil wonen. Op de zitting heeft het slachtoffer alles ontkend. Zij gaf te kennen dat haar broer bezig was rijst te koken en dat haar moeder een deksel op het bankstel had gezet. Zij is toen op het deksel gaan zitten. Willey B. verklaarde dat zij van een buurmeisje had gehoord dat haar dochter was betrapt met een jongen. Zij bracht haar dochter naar huis en deed de deur op slot. Zij begon het kind toen te slaan.
 
Haar advocaat zei dat de vrouw zeven kinderen te verzorgen heeft. De oudste zoon is dertien jaar en let op de overige kinderen. Nibte zegt dat de vrouw erkent dat zij een fout heeft gemaakt.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April