Man overleeft steekverwonding niet
03 Jan 2021, 10:40
foto


Hendrik Ashruf heeft de steekverwonding die hij woensdagavond had opgelopen aan de Jagdeiweg niet overleefd. Bij aankomst van de politie was de man al overleden.

Uit verklaringen blijkt dat de verdachte A.W. samen met zijn vrouw bij zijn schoonouders op dat adres was. Zijn schoonvader en het latere slachtoffer Hendrik en S.S. zaten op dat moment te borrelen. Bij het zien van S.S. raakte A.W. ontstemd vanwege een geval van seksueel misbruik dat zich in het verleden heeft voorgedaan. De inmiddels aangeschoten schoonvader die goed bevriend is met S.S., merkte het ontstemd gedrag op en begon op A.W. te schelden.

A.W. die van plan was te vertrekken, duwde zijn bromfiets de straat op en nam plaats op het rijtuig om met zijn echtgenote te vertrekken. Op hetzelfde moment merkte hij op dat Hendrik, een neef van zijn vrouw, gewapend met een plank naar hem toerende. Bij die gelegenheid haalde A.W. een mes tevoorschijn die hij aan de voorzijde van zijn bromfiets had. Hendrik die met de plank op hem afkwam, raakte gewond door het scherp voorwerp dat A.W. in zijn hand had.

Gewond rende Hendrik weg en zeeg iets verder levenloos neer. Het lijk is in beslag genomen, terwijl de verdachte A.W. is ingesloten.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April