Politie over ongeval bromfietser Commissaris Thurkowweg
30 Dec 2020, 10:16
foto


Brian Chin A Kwie is de bromfietser die op tweede Kerstdag aan de Commissaris Thurkowweg, Commewijne, is omgekomen bij een verkeersongeval. De 53-jarige man werd bij aankomst van de politie levenloos op het wegdek aangetroffen.

De afdeling Public Relations van de politie zegt dat uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de bromfietser over de Commissaris Thurkowweg reed, komende vanuit de richting van Nieuw Amsterdam en ging richting Meerzorg. Nabij de brug van Lust en Rust, die voorzien is van een ijzeren leuning, raakte de bromfietser door tot nog toe onbekende reden van de weg. De man ramde daarbij eerst een verkeersbord en kwam ter hoogte van de voet van de brug in botsing met het betonnen gedeelde van de brug.

De bromfiets en de valhelm van de bromfietser werden enkele meters verder aangetroffen. De politie vermoedt dat de bromfietser over de kop is geslagen, waarbij hij een barstwond had opgelopen. De man is vermoedelijk door veel bloedverlies ter plekke overleden. Zijn lijk is afgestaan aan de nabestaanden voor begraving.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April