Telesur gedenkt zorgverleneners AZP
23 Dec 2020, 19:17
foto
De geschenken werden in ontvangst genomen door de Navin Ramdhani en Preveen Banwarie, beiden anesthesioloog- intensivist in het AZP. Rechts Jennis Asraf, manager Corporate Communication Telesur.


163 zorgverleners van Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) die in de frontlinie staan bij de Covid-19 zorg, zijn bedacht door Telesur. Jennis Asraf, manager Corporate Communication, overhandigde de kerstgeschenken. “Vanwege de pandemie hebben we er dit jaar van afgezien ons welbekend kerstconcert te organiseren. We hebben in plaats daarvan besloten de frontlinie in de strijd tegen het Covid-19 virus te gedenken rond de feestdagen,” zegt ze.

De corona pandemie heeft ongetwijfeld een enorme impact op de samenleving, met name op de frontliners in de Covid-19 zorg. Daarom heeft Telesur gemeend om de zorgverleners van AZP een extraatje te geven als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet in het haast afgelopen jaar.

Deze frontliners hebben zich met name door de uitbraak van de corona pandemie nog meer moeten inzetten, om patiënten te voorzien van de juiste medische zorg. “We waarderen deze geste van Telesur enorm. De zorgverleners staan onder enrome druk en zullen een kerstgift zeker op prijs stellen,” zegt Navin Ramdhani, anesthesioloog-intensivist tevens hoofd Intensive Care Unit AZP.


Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April