Lions Club Para heeft doelen gehaald ondanks obstakels
21 Dec 2020, 09:36
foto
Lions Club Para heeft kerstpakketten uitgedeeld aan minderbedeelde gezinnen en kindertehuizen.


Hoewel door Covid-19 het moeilijk was voor Lions Club Para om aan fondsvorming te doen, is het gelukt om het jaarlijks terugkerend kerstpakkettenproject uit te voeren. Zaterdag hebben instellingen en minderbedeelde gezinnen een kerstpakket inhoudende onder andere levensmiddelen, ontvangen. De kindertehuizen the Rising Glory, Odoniti, Johanna, Ryos, en de verpleegtehuizen Para Relax Club en Djaimatul Islamiah zijn blij gemaakt door serviceclub.

De eerste helft van het verenigingsjaar van Lions Club Para was een periode met veel uitdagingen. Onder andere kon de voornaamste fondsvormende activiteit, de Bingo Drive, geen voortgang vinden door de Covid-pandemie. Dit was een behoorlijke financiële aderlating, aangezien juist die inkomsten van de Bingo Drive de club in de gelegenheid stellen de geplande projecten uit te voeren.

"Toch is het ons gelukt om met de geringe financiële middelen en met hulp van enkele sponsors, de voor december geplande projecten uit te voeren," laat de club weten. Op 5 december hebben de groep dak- en thuislozen die ressorteren onder het Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS, alsook de cliënten van de afdeling Geriatrie, een warme lunchmaaltijd aangeboden gekregen.

Lions Club Para blikt ondanks de obstakels op een succesvol eerste halfjaar en gaat vol goede moed de tweede helft van het verenigingsjaar tegemoet, indachtig het Lions motto WE SERVE.

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April