Politie-informatie dodelijk verkeersongeval Jarikaba
20 Dec 2020, 14:32
foto


John Persaud (23) is vrijdag om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Zijn voertuig belandde in een trens langs de Padiweg te Jarikaba. Bij aankomst van de politie was het voertuig ondersteboven en voor meer dan de helft in de diepte, terwijl zijn dochter W.J. in het water lag.

Het is omstanders gelukt om, zijn dochter en zijn vrouw S.C. die nog in het voertuig was, te redden. Het lichaam van Persaud werd ook uit de trens gehaald maar hij vertoonde geen tekenen van leven. Een poging tot reanimatie heeft geen vruchten afgeworpen.

Onderzoek wees uit dat Persaud met zijn vrouw en zijn dochter over de Padiweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Jarikabaweg gaande in die van de rotonde van de Vijfde Rijweg. Bij het beschrijven van een rechtse bocht verloor de autobestuurder ter hoogte van pand no.20 de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg en reed tegen een EBS-mast op, waardoor het voertuig over de kop sloeg en vervolgens in een goot, aan de andere kant van de weg, belandde.

Met behulp van een kraanwagen werd de auto uit de trens gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden. Het voertuig dat zware materiële schade vertoont, is voor herkeuring in beslag genomen.

Moeder en dochter hebben beide letsels opgelopen, maar de moeder wenste niet medisch te worden behandeld. De dochter werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April