Betrokkenen zwemsport richten vereniging op
14 Dec 2020, 13:15
foto
Diverse betrokkenen bij de zwemsport hebben zich gebundeld in een vereniging.


Zwemonderwijzers, zwemschoolhouders en zwembadeigenaren hebben zich gebundeld in een vereniging. Deze groep heeft met de intrede van Covid-19 in Suriname, een zware periode meegemaakt. De leden vinden dat niemand zich heeft bekommerd over de overlevingskansen van deze groep.

De vereniging is zaterdag opgericht in het zwembad van Energypool en staat onder leiding van Marlena Wellis.  Op de drukbezochte vergadering waren alle aanwezigen het eens met elkaar dat deze bundeling noodzakelijk is. De leden voerden aan dat ze heel wat problemen hebben doorstaan de afgelopen periode. Het is een behoorlijke opgave om de baden te onderhouden en de personele lasten op te hoesten, terwijl er geen inkomens waren.

Nu er getracht wordt om een langzame start te maken, is besloten om zich in verenigingsverband te bundelen om verdere doelen te bereiken. Het voorlopige bestuur heeft als opdracht van de ledenvergadering meegekregen om de statuten en andere formele zaken af te handelen. Van het bestuur maken verder deel uit Ruth Bilkerdijk (secretaris), Rashida Grames (penningmeester), Sammy Doerga en Mike Klein (commissarissen).

Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April