Politie over tweede lijk in vat
12 Dec 2020, 07:20
foto


Het tweede vat met een lijk dat vrijdag is ontdekt, vertoont gelijkenissen met het eerste dat eind vorige maand werd gevonden met het lijk van de Colombiaan Serrato Novao Victor Enrqute (32). Ook dit vat was voorzien van sloten en was de man gekneveld.

De afdeling Public Relations van de Politie meldt dat het lijk in erbarmelijke staat verkeerd. Het lijk van de nog onbekende man was aan de voeten gebonden met een touw. De politie vermoedt dat de man is vermoord en daarna in het vat is gedaan en is gedumpt in de rivier.

Net als bij de vorige ontdekking van het vat, heeft ook een visser weer alarm geslagen. Hij zag het vat nabij een kreek die uitmondt op de Surinamerivier. Het vat dreef ter hoogte van het Leguanapark te Waterland en was afgesloten met twee sloten en een ketting. De kleding van de man in het vat was zichtbaar, reden voor de visser om de politie in te schakelen.

Samen met de vermissing van de Colombiaan, werd ook de Dominicaan Abreu Ott Neftali als vermist opgegeven. De auto van de Dominicaan is wel gevonden, maar van hem ontbreekt vanaf 25 november elk spoor.

De Colombiaan werd door twee nep-politieagenten, die zich voordeden als leden van een speciale politie-eenheid, gegijzeld. Zijn lijk werd twee weken geleden ter hoogte van Domburg in de Surinamerivier aangetroffen in een vat dat was voorzien van drie sloten. Ook deze man was gekneveld, wat de politie doet vermoeden dat hij eerst werd vermoord, vervolgens in het vat werd gedaan en werd gedumpt in de rivier.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April