Gajadien: Vordering pg tegen Adhin snel afhandelen
09 Dec 2020, 05:43
foto
De openbare vergadering is uitgeschreven voor donderdag 13.00 uur. Dan zal de vordering van de pg tegen ex-vicepresident Ashwin Adhin in behandeling worden genomen.


De Nationale Assemblee zal donderdag in huishoudelijke vergadering en daarna in het openbaar bijeen komen. De vordering van de procureur-generaal (pg) om ex-vicepresident Ashwin Adhin in staat van beschuldiging te stellen, zal dan aan de orde komen. Commissievoorzitter Asis Gajadien (VHP) zegt in gesprek met Starnieuws dat op basis van de beschikbare informatie de vordering afgehandeld kan worden.

Gajadien zegt dat binnen de coalitie overeenstemming is om de vordering snel af te handelen. De rechterlijke macht moet in staat worden gesteld om haar werk te doen, zegt de volksvertegenwoordiger. De commissie brengt verslag uit van de hoorzitting die gehouden is met Adhin donderdag in een huishoudelijke vergadering. Daar wordt het besluit genomen om in openbare vergadering te gaan voor de behandeling van de vordering. De openbare vergadering is uitgeschreven voor 13.00 uur.

Adhin heeft tijdens de hoorzitting gezegd dat hij onschuldig is. De directeur van het kabinet van de vicepresident zou uit rancune gehandeld hebben. Zij zou misleidend bezig zijn en heeft gehandeld zonder dat haar superieur, de huidige vicepresident op de hoogte Hij heeft ook gevraagd om de vordering van de pg af te wijzen. Hij voerde aan dat de zaak is opgeblazen.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April