27-jarige zonder rijbewijs rijdt bromfietser dood
12 Oct 2020, 09:57
foto


Iwan Menig (58) is vrijdagavond doodgereden op de kruising van de mr. R.W. Thurkow-en de Plutostraat. Bij aankomst van de politie vrijdagavond werd de bromfietser op het wegdek aangetroffen, zonder enige teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn overlijden officieel vast.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat een 27-jarige bestuurder reed over de Plutostraat komende vanuit de richting van de Aidastraat en gaande in de richting van de Mr. R.W. Thurkowstraat. De bromfietser reed over de Mr. R.W. Thurkowstraat komende vanuit de richting van de David Simonstraat en ging in de richting van de Plutostraat.

Op de kruising van de Mr. R.W. Thurkow- en Plutostraat verleende de autobestuurder geen voorrang aan de bromfietser. Na de aanrijding reed de autobestuurder weg en liet het slachtoffer hulpeloos achter. Het lukte de politie de man kort na de aanrijding aan te houden. Hij zei dat hij over zijn hele lichaam pijn had en verloor het bewustzijn. Hij werd naar het Academisch Ziekenhuis vervoerd, waar hij werd behandeld.

De man is zondag voorgeleid en in verzekering gesteld. Hij heeft geen geldig Surinaams rijbewijs.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April