Ondernemer doneert woning aan behoeftig gezin
02 Oct 2020, 16:30
foto
De familie Bhagwandin voor hun nieuwe woning.


Familie Bhagwandin heeft weer een eigen dak boven het hoofd. Ondernemer Sarwan Poenai van P&D Real Estate NV heeft de familie een perceel met woning geschonken. De familie had een beroep gedaan op de ondernemer nadat de kostwinner van het gezin vier jaar geleden in een rolstoel was beland.

Het gezin woonde eerder in een huurhuis. Nadat het verzoek tot een woning de screening was gepasseerd, vond de eerste steenlegging in november 2019 plaats. De ondernemer heeft eerder ook woningen gedoneerd waaronder een te Para en een aan de Bergenshoopweg. Ook heeft hij diverse religieuze gebedshuizen gebouwd in verschillende buurten.

De ondernemer zegt dat mensen die het zeer moeilijk hebben en geen dak boven het hoofd hebben, altijd een beroep kunnen doen op het bedrijf. Alle verzoeken worden gescreend en het gezin dat het het zwaarst heeft wordt geholpen. "Wij geloven als bedrijf en zeker ook als persoon dat de samenleving profijt moet hebben van het succes en de groei van het bedrijf. Daarom geven we altijd ook een deel terug aan de samenleving. Zolang we de mogelijkheden hebben, zullen we altijd mensen blij maken door een deel van hun zorgen weg te nemen”, zegt Poenai aan Starnieuws.
Advertenties