App voor online inkopen doen gelanceerd
10 Sep 2020, 12:31
foto


Het eerste mobile commerce platform van Suriname, Ai One is woensdag gelanceerd. De naam van de applicatie staat voor ‘All in One’, omdat alle klanten nu op een eenvoudige, veilige en effectieve manier inkopen kunnen doen. Dit, volgens APPTASTIC, het bedrijf achter deze innovatie. Directeur en oprichter, Rajiv Hieralal, zegt dat de Covid-19-pandemie uitdaagt tot het zoeken van mogelijkheden om veilig inkopen te doen.

Vooralsnog is Firma G.R. Sing alleen te vinden in de app. Het ligt in de bedoeling dat nog veel meer winkeliers zich zullen aansluiten bij deze technologische innovatie. Hieralal geeft aan dat de situatie van de pandemie in Suriname ervoor zorgt dat er voortdurend eraan gewerkt moet worden om de beweging van mensen en het contact dat zij met elkaar hebben, te minimaliseren. De klant wint ook tijd, daar fysiek door de winkel lopen niet meer nodig zal zijn.

Voor de consument zijn er geen extra kosten bij het gebruikmaken van de app. Zij kunnen na het downloaden van de gratis Ai One app al gebruik maken van de mogelijkheden die de app biedt. Een voordeel is dat de klant in een oogopslag een overzicht heeft van de prijzen van de dienstverlener.

Met een bijdrage vanaf SRD 100 per maand kunnen ondernemers hun eigen virtuele winkel opzetten in de applicatie. Er zijn voorlopig alleen snelle consumptiegoederen in de app opgenomen. Het is de bedoeling dat de bestelling vooraf wordt klaargezet en door de klant wordt opgehaald. Betaling gebeurt ter plekke. Hieralal legt uit dat het spoedig mogelijk zal zijn om via online betaalopties af te rekenen.

Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April