Digicel, PAHO en Canada steunen bij bestrijding Covid-19
06 Sep 2020, 12:32
foto
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid neemt enkele attributen in ontvangst van algemeen directeur Deonarine Gopaul van Digicel. (Foto: CDS)


Digicel Suriname en de gezondheidsorganisatie PAHO (namens Canada) hebben donaties gedaan aan het ministerie van Volksgezondheid voor de beheersing van Covid-19. Digicel heeft persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder maskers, shoe-covers, ter beschikking gesteld aan Suriname. Tevens heeft het bedrijf twintig mobiele telefoons, waarvan elk voorzien is van een postpaid abonnement, gedoneerd. De PAHO heeft een donatie van US$ 156.000 gedaan aan Suriname namens de Canadese overheid. 

Digicel Suriname zegt zich betrokken te voelen bij de Covid-19 situatie en is bereid om Suriname als onderdeel van één van de landen waarbinnen zij ook participeert, te ondersteunen waar nodig. Het bedrijf deed ook het voorstel dat het ministerie verzoeken voor donaties mag opsturen voor andere projecten die het wenst te initiëren ter beheersing van de ziekte. Eerder heeft Digicel ook persoonlijke beschermingsmiddelen en telefoons met dataplannen gedoneerd, meldt de Communicatie Dienst Suriname. 

Patrick Healy, honorair Consul van Canada in Suriname, heeft namens de Canadese overheid de regering moed en succes toegewenst bij de bestrijding van het Covid-19 virus. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is zowel Canada als Digicel Suriname zeer erkentelijk voor de donaties.


Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March