Vrouw verwondt ex-partner met scherp voorwerp in hals
05 Sep 2020, 15:49
foto


Stacy L. (25) is door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden voor onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling aangehouden. Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Stacy heeft haar ex-partner in zijn halsstreek verwond met een scherpvoorwerp.

De politie is al geruime tijd bezig een slepende ruzie tussen Stacy L. en haar ex-man te beslechten. Volgens verklaring van de man deed hij het adres van de vrouw aan om informatie op te vragen over hun twee kinderen. Terwijl hij in zijn auto zat, stak zij hem met een scherp voorwerp in de halsstreek. De man beweert dat hij geen enkele aanleiding daartoe had gegeven. Stacy L. verklaarde dat het slachtoffer haar aanviel en dat zij zich verdedigde. Het slachtoffer werd in eerste instantie opgenomen op de afdeling Intensive Care van het ziekenhuis. Zijn situatie is intussen zodanig verbeterd dat hij nu op de ziekenzaal ligt.

De politie doet een oproep aan ex-partners om in contact te treden met het Bureau Familie Rechterlijke Zaken (BUFAZ)als zij kinderen met elkaar hebben en zaken met betrekking tot die kinderen niet vlot verlopen. BUFAZ is gevestigd op het terrein van het ministerie van Justitie en Politie. Via het telefoonnummer 427197 kunt u in contact worden gebracht met het BUFAZ
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March