Rosette van Varsseveld nieuwe directeur AOV-fonds
03 Sep 2020, 16:30
foto
Rosette van Varsseveld en Anushka Ramesar-Gopalrai tekenen de protocollen van overdracht. (Foto: CDS)


Rosette van Varsseveld is de nieuwe directeur van het AOV-fonds dat valt onder het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Zij volgt Anushka Ramesar-Gopalrai per 1 september op. Van Varsseveld zegt dat zij zich ervan bewust is dat haar nieuwe taak geen gemakkelijke is. Maar ze is "bijzonder" gemotiveerd om samen met het personeel te werken aan belangrijke kernwaarden zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid, transparatie en integriteit.

De nieuwe AOV-directeur wil de klantvriendelijkheid naar de senioren burgers toe verbeteren, het betaalsysteem upgraden en het AOV-fonds "naar hogere hoogten brengen," laat zij optekenen door de Communicatie Dienst Suriname.

Sozavo-minister Uraiqit Ramsaran memoreert dat senioren burgers dit land hebben mogen opbouwen in de periode dat zij actief dienst hebben verricht. Hij is hen daarvoor erkentelijk. Met de financieel-economische situatie voor ogen, stelt hij dat wenselijkheden op een creatieve manier kunnen worden gerealiseerd. Het werk zal de komende tijd niet makkelijker worden, merkt Ramsaran op, maar denkt dat door nauw samen te werken de nodige resultaten zullen worden geboekt. Hij stelt dat het ministerie er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de reguliere betalingen voor alle doelgroepen zo goed als mogelijk plaatsvinden.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April